Σχολή Ορειβασίας Χειμερινού Βουνού 2020

Σχολή Ορειβασίας Χειμερινού Βουνού 2020

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ξεκινά το νέο τμήμα της Σχολής Ορειβασίας που διοργανώνει τον προσεχή χειμώνα το Base Camp. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 ημέρες πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης που χωρίζονται σε πέντε διήμερα σ/κ (όχι συνεχόμενα) και διεξάγονται σε ορισμένα από τα πιο όμορφα βουνά της χώρας μας όπως ο Κίσσαβος στην Θεσσαλία, η Δύρφις στην Εύβοια, ο Ταΰγετος στην Πελοπόννησο, τα Τζουμέρκα στην Ήπειρο και τα Βαρδούσια στη Ρούμελη. Για την συμμετοχή στη σχολή δεν απαιτείται προηγούμενη ορειβατική εμπειρία. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η ασφαλής και αποτελεσματική κίνηση στο βουνό τόσο στο ξερό όσο και στο χιονισμένο πεδίο, βιώνοντας παράλληλα αξέχαστες στιγμές δράσης, περιπέτειας αλλά και ομαδικής συνεργασίας και συντροφικότητας στην ορεινή φύση.

Η συμμετοχή στις εξορμήσεις της σχολής ορειβασίας αποτελεί μια μοναδική για τον άνθρωπο της πόλης εμπειρία. Το απέραντο λευκό του χιονιού δίνει στα βουνά το χειμώνα, ένα ιδιαίτερα επιβλητικό χαρακτήρα. Αγέρωχες κορυφές, καταπράσινα δάση, πηγές με κρυστάλινα νερά, αλπικά λιβάδια και εντυπωσιακές ορθοπλαγιές συνθέτουν ένα κόσμο μαγικό! Η ορειβασία είναι μια δραστηριότητα που για όσους την έχουν ήδη γνωρίσει, αποτελεί τρόπο και στάση ζωής καθώς καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά την σωματική άσκηση με την ζωή στη φύση και την ψυχική ανανέωση. Οι ορειβάτες σε μικρές παρέες ή μεγαλύτερες ομάδες κινούνται στο βουνό μέσα από μονοπάτια, ρεματιές, δάση, κόψεις, απόκρημνές ή χιονισμένες πλαγιές με σκοπό την ανάβαση στις κορυφές. Στη σύγχρονη εποχή η ορειβασία διεξάγεται με πολλούς τρόπους, από τους πιο απλούς όπως είναι η ορεινή πεζοπορία μέχρι τους πιο σύνθετους όπως η αναρρίχηση βράχου και πάγου, ο αλπινισμός και οι αποστολές σε απομονωμένα βουνά της γης με μεγάλο υψόμετρο.

Το κύριο αντικείμενο εκπαίδευσης στη σχολή ορειβασίας αρχαρίων αφορά τεχνικές ορεινής πεζοπορίας σε ξερό πεδίο χωρίς χιόνι καθώς και σε χιονισμένες πλαγιές ή λούκια με κλίση έως 45 μοίρες, που απαιτούνται για την ανάβαση στις κορυφές των περισσότερων Ελληνικών βουνών, από τις κλασσικές τους διαδρομές χειμώνα ή καλοκαίρι. Η αναρρίχηση βράχου εξετάζεται στις αντίστοιχες σχολές αναρρίχησης βράχου ενώ ο αλπινισμός και η χειμερινή αναρρίχηση (κλίσεις άνω των 45°) στην σχολή ορειβασίας μέσου επιπέδου. Εκτός από το βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, στα πλαίσια της σχολής ορειβασίας δημιουργούνται ομάδες ειδικών ενδιαφερόντων όπως η ομάδα των αντισκηνάδων που είναι προσανατολισμένη στη υπαίθρια χειμερινή διαβίωση, η ομάδα υψηλού βουνού με προσανατολισμό την συμμετοχή σε αποστολές μεγάλου υψόμετρου στο εξωτερικό και η ομάδα χειμερινής αναρρίχησης & διάσωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ 2020

Τε 08/01/20 Αθήνα (αίθουσα TheWall) 6-9μμ, συνάντηση γνωριμίας, θεωρητικά μαθήματα
11-12/01/20 Κίσσαβος, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ
25-26/01/20 Δύρφις, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ
08-09/02/20 Τζουμέρκα, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ
15-16/02/20 Ταΰγετος, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ
7-8/03/20 Βαρδούσια, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ

Για τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος το πρόγραμμα της σχολής ορειβασίας 2020 διαμορφώνεται ως εξής:

Τρ 07/01/20 Θεσσαλονίκη (αίθουσα) 7-10μμ, συνάντηση γνωριμίας, θεωρητικά μαθήματα
11-12/01/20 Κίσσαβος, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ
18-19/01/20 Φαλακρό, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ
08-09-10/02/20 Τζουμέρκα, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Δευτέρα 8μμ
7-8/03/20 Βαρδούσια, αναχώρηση Σάββατο 7πμ – επιστροφή Κυριακή 10μμ

Διδακτέα ύλη
Ορειβατικός εξοπλισμός (επιλογή, χρήση, συντήρηση), τεχνικές ασφάλισης, κόμποι, κίνηση στο χιόνι, χρήση κραμπόν-πιολέ, τεχνικές self-arest, προσανατολισμός, μετεωρολογία, πρώτες βοήθειες, χειμερινή διαβίωση, κατασκευή παγοσπηλιάς-χιονότρυπας, πρόγνωση χιονοστιβάδων, ιστορία της ορειβασίας, οικολογία, αρχές φυσιολογίας, προπονητική, διατροφή, πρώτες βοήθειες, χρήση GPS, ARVA κ.α.

Εκπαιδευτές
Διευθυντής της σχολής είναι ο δημιουργός του Base Camp, εκπαιδευτής ορειβασίας & οδηγός βουνού Παναγιώτης Κοτρωνάρος σε συνεργασία με κορυφαίους ορειβάτες-εκπαιδευτές ορειβασίας & αναρρίχησης της ΕΟΟΑ με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και μεγάλη ορειβατική, εκπαιδευτική και παιδαγωγική εμπειρία.

Προϋποθέσεις
Για τη συμμετοχή σας στη σχολή ορειβασίας ΔΕΝ απαιτείται προηγούμενη εμπειρία παρά μόνο μια στοιχειώδης φυσική κατάσταση και αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό. Το Σάββατο η πεζοπορία μας ως το καταφύγιο έχει διάρκεια 2-3 ώρες ενώ την Κυριακή (που συνήθως γίνεται η ανάβαση προς τις κορυφές) κυμαίνεται από 3 έως 5 ώρες.

Πιστοποίηση ΕΟΟΑ
Η σχολή διοργανώνεται από εγκεκριμένους ορειβατικούς συλλόγους και αναγνωρίζεται επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Στους αποφοίτους η ΕΟΟΑ χορηγεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης που τους δίνει το δικαίωμα συνέχισης της εκπαίδευσης στις σχολές Αρχηγών Αναβάσεων και Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου. Για την σχολή Αρχηγών Αναβάσεων απαιτούνται 2 χρόνια ορειβατικής δράσης ενώ για τη Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου απαιτείται, η επιτυχής αποφοίτηση από τη Σχολή Αναρρίχησης Μέσου Επιπέδου καθώς και ορειβατική-αναρριχητική δράση η οποία ορίζεται στους κανονισμούς της ΕΟΟΑ.

Εξοπλισμός
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης η σχολή παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα σύγχρονο ορειβατικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει: 1 πιολέ, 1 ζεύγος κραμπόν δετά, fast ή semi fast μαζί με αντιστομωτικούς πάτους για το χιόνι και θήκη μεταφοράς, 1 μπωντριέ (ορειβατική ζώνη) 1-2 υλικά ασφάλισης χιονιού και 1 σχοινί 50-60m (ανά 3-4άτομα). Επίσης θα διατεθούν 8 πομποδέκτες ARVA, 12 πολύσπαστα ραβδιά (avalance probes) και 6 φτυάρια χιονιού για τις ασκήσεις διάσωσης από χιονοστιβάδες, καθώς και 2 συσκευές GPS, 10 σημαιάκια με perforator και 20 πυξίδες για τις ασκήσεις προσανατολισμού.

Μετακινήσεις 
Η πρόσβαση στα βουνά γίνεται με πούλμαν (mountain bus) που αναχωρεί από το Πεδίο του Άρεως (Μαυροματέων & Λ.Αλεξάνδρας) το πρωί του Σαββάτου (07.00πμ) και επιστρέφει στο ίδιο σημείο το βράδυ της Κυριακής (9-10μμ). Υπάρχει η δυνατότητα επιβίβασης στις 07:30πμ από την Γέφυρα Καλυφτάκη (έξοδος Εθνικής οδού προς Ολυμπιακό Χωριό) ή από τα “Goodys” επί της Λ.Αθηνών στο Χαϊδάρι (όταν κατευθυνόμαστε προς Πελοπόννησο). Το κόστος του πούλμαν για κάθε σ/κ είναι 40€ και καταβάλλεται εντός του πούλμαν σε κάθε εξόρμηση ξεχωριστά. Για τους συμμετέχοντες από την Βόρεια Ελλάδα ο τρόπος μετακίνησης θα οριστεί ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους.

Mountain Bus
Η μετακίνηση με το πούλμαν της σχολής (mountain bus) είναι υποχρεωτική. Μέσα στο πούλμαν γίνεται ενημέρωση για το πρόγραμμα από τους εκπαιδευτές της σχολής και δημιουργείται κλίμα ομαδικότητας. Επίσης η μετακίνηση με το mountain bus επιβάλλεται και για λόγους ασφάλειας των συμμετεχόντων όπως κόπωση (κυρίως στη επιστροφή από τα βουνά), χιονισμένοι δρόμοι κλπ. Από τον κανόνα αυτό εξαιρούνται οι συμμετέχοντες που κατοικούν σε επαρχιακές πόλεις και αναγκαστικά πρέπει να μετακινηθούν από & προς τα βουνά με δικά τους ΙΧ. Οι συμμετέχοντες αυτοί ΔΕΝ επιβαρύνονται με το κόστος των μετακινήσεων με το πούλμαν της σχολής.

Διαμονή
Η διαμονή γίνεται σε ορειβατικά καταφύγια ή (προαιρετικά) σε αντίσκηνα. Το κόστος διανυκτέρευσης στα καταφύγια είναι 10-12€ ενώ τα διημέρευτρα χρήσης καταφυγίου 5€. Τα διημέρευτρα αφορούν όσους διανυκτερεύουν σε αντίσκηνα ή παγοσπηλιές αλλά χρησιμοποιούν τους χώρους του καταφυγίου (για το δείπνο, τα θεωρητικά μαθήματα κλπ).

Διατροφή
Κατά την διάρκεια των πεζοποριών στο βουνό θα πρέπει να έχετε μαζί σας τροφές υψηλής θρεπτικής και θερμιδικής αξίας (ξηρούς καρπούς, σάντουιτς με τυρί & σαλάμι, σταφίδες, χουρμάδες, μπισκότα κλπ) που δεν έχουν πολύ βάρος και μεταφέρονται εύκολα στο σακίδιο (αποφεύγουμε τις κονσέρβες λόγο του βάρους της συσκευασίας). Το βράδυ του Σαββάτου μπορείτε να φάτε το μενού του καταφυγίου, που περιλαμβάνει συνήθως ζυμαρικά με κρέας καθώς επίσης και την παραδοσιακή φασολάδα. Φροντίστε επίσης να έχετε κάτι μαζί σας για το πρωινό της Κυριακής (π.χ κρουασάν). Στην επιστροφή από το βουνό το απόγευμα της Κυριακής, γίνεται στάση (1ώρα) για δείπνο σε τοπικές ταβέρνες.

Τιμή: 350 €

Περιλαμβάνονται:
– οργάνωση & διεξαγωγή της σχολής
– πρακτική & θεωρητική εκπαίδευση
– αμοιβές εκπαιδευτών
– τεχνικός εξοπλισμός (κραμπόν, πιολέ, σχοινιά κ.α.)
– εποπτικά μέσα (video projector, avalanche probes, συσκευές GPS, ARVA κ.α.)
– τεχνικές σημειώσεις (σε ηλεκτρονική μορφή)
– ασφαλιστική κάλυψη
– παράβολα πιστοποίησης Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης
– εγγραφή σε ορειβατικό σύλλογο της ΕΟΟΑ (αν δεν είστε ήδη μέλος σε κάποιο σύλλογο)

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
– έξοδα μετακινήσεων με το πούλμαν της σχολής (40€ ανά σ/κ)
– έξοδα διαν/σεων στα καταφύγια (10-12€) ή διημέρευτρα (5 €) για τους αντισκηνάδες
– διατροφή (πρωϊνό στα καταφύγια 5-8€, δείπνο στα καταφύγια 8-15 €, σνάκς 5-10€)
– ατομικός ορειβατικός εξοπλισμός (μπότες, σακίδιο κλπ)
– ΦΠΑ 24% (οι ορειβατικοί σύλλογοι δεν υπόκεινται σε καθεστώς ΦΠΑ)

Διαδικασία Εγγραφής
Όλη η διαδικασία εγγραφής γίνεται ηλεκτρονικά ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα-1
Συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται στο κάτω μέρος της παρούσας σελίδας.

Βήμα-2
Καταθέστε το κόστος συμμετοχής στη σχολή 350€ (ή την προκαταβολή 175 €) σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
• Alpha Bank: 157.002.310.022.291 (IBAN: GR2601401570157002310022291)
• Eurobank: 0026.0095.54.0200964506 (ΙΒΑΝ: GR5302600950000540200964506)
• Πειραιώς: 5095-057044-925 (IBAN: GR3601720950005095057044925)
• Εθνική: 051-60574116 (IBAN: GR7301100510000005160574116)

Βήμα-3
Σκανάρετε ή φωτογραφήστε με το κινητό σας τα δικαιολογητικά που προορίζονται για την ΕΟΟΑ (ταυτότητα, έγχρωμη φωτογραφία & ιατρική βεβαίωση*) και στείλτε τα ως συνημμένα αρχεία σε μορφή pdf ή jpg στο email της σχολής info@basecamp.gr ή με Viber στο τηλ. +30 698 36 38000.

* Η ιατρική βεβαίωση πρέπει να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου 6μήνου από την έναρξη της σχολής από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό. Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον συνεργαζόμενο με τη σχολή μας ιατρό, Καρδιολόγο: κ. Χλαπουτάκη Γεώργιο, Μητροπόλεως 23 Μαρούσι, τηλ. 210-8021830 κιν. 6937369786 Ωράριο ιατρείου: Καθημερινά 10.00-13.00 & 17.00-21.00μμ, κόστος επίσκεψης: 30€.

Όροι Συμμετοχής
1. Για λόγους ασφάλειας είναι υποχρεωτική η μετακίνηση από & προς τα βουνά με το πούλμαν της σχολής (Mt.Bus). Από τον όρο αυτό εξαιρούνται οι διαμένοντες στην επαρχία οι οποίοι αναγκαστικά μετακινούντε με δικά τους ΙΧ.
2. Ο υπεύθυνος της σχολής διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την εκπαίδευση κάποιου συμμετέχοντα, που δεν συμμορφώνεται στις οδηγίες των εκπαιδευτών ή κατά την κρίση του, η συμπεριφορά του μπορεί να θέσει σε κίνδυνό την ζωή του ιδίου ή των υπολοίπων.
3. Το πρόγραμμα εξαρτάται από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και μπορεί να τροποποιηθεί κατά την κρίση του υπεύθυνου της σχολής, εάν αυτό είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ομαλή διεξαγωγή της σχολής.
4. Σε περίπτωση που εκπαιδευόμενος δεν μπορέσει να παραστεί στην τελευταία ημέρα της σχολής, τότε υποχρεούται να επιστρέψει τον εξοπλισμό που έχει δανιστεί από την σχολή (ή να τον στείλει με courier) με δική του μέριμνα εντός 10 ημερών.
5. Το κόστος συμμετοχής στη σχολή είναι 350€ και καταβάλετε προκαταβολικά πριν την έναρξη των μαθημάτων ή σε δύο (2) ισόποσες δόσεις (μια ως προκαταβολή πριν την έναρξη και μια εξοφλητική κατά την διάρκεια της σχολής έως το τρίτο σ/κ ).

Πώς θα έρθετε στην 1η συνάντηση
Η πρώτη συνάντηση της Σχολής Ορειβασίας 2019 θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 6-9μμ το απόγευμα σε αίθουσα του αναρριχητικού κέντρου The Wall που βρίσκεται στην οδό Αγ. Αθανασίου 12 στην Παλλήνη, έξοδος 14/15 της Αττικής Οδού, 100m από το σταθμό του προαστιακού «Παλλήνη» (τηλ. 210-6030093). Για το τμήμα Βορείου Ελλάδος η πρώτη συνάντηση θα γίνει στην Θεσσαλονίκη μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τρίτη 7/1/2020 από 7μμ – 10μμ. Η ακριβής τοποθεσία της συνάντησης, θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν την έναρξη της σχολής.

ΛΙΣΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Εξοπλισμός που παρέχει (σας δανίζει) η σχολή:

✓ Πιολέ (1)
✓ Κραμπόν (1 ζεύγος)
✓ Αντιστουμπωτικά χιονιού για τα κραμπόν (1 ζεύγος)
✓ Θήκη μεταφοράς κραμπόν (1)
✓ Αλουμινογωνίες (1-2) (υλικά ασφάλισης σε χιόνι)
✓ Δυναμικό σχοινί 50-60m (1 ανά 3-4 άτομα)
✓ Ορειβατική ζώνη ασφαλείας (μπωντριέ) (1)

Υποχρεωτικός εξοπλισμός* που πρέπει να προμηθευτούν οι συμμετέχοντες για την εκπαίδευση.

✓ Κορδονέτο 5m και διατομής 7mm (1)
✓ Κορδονέτο 170cm (1)
✓ Στατικός ιμάντας 170cm (1)
✓ Στατικός ιμάντας 60cm ραμμένος (1)
✓ Καραμπίνερ ασφαλείας τύπου D (1)
✓ Καραμπίνερ ασφαλείας τύπου HMS (1)
✓ Καραμπίνερ απλά (1)

* Το παραπάνω σετ υλικών μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από καταστήματα ορειβατικών ειδών είτε να το παραγγείλετε κατευθείαν από την σχολή σε τιμή 50€ και να το παραλάβετε εντός του πούλμαν στην πρώτη εκδρομή, στέλνοντας στο info@basecamp.gr email με θέμα «παραγγελία σετ εξοπλισμού σχολής ορειβασίας».

Χάρτες
Το μάθημα του Προσανατολισμού ξεκινά από την πρώτη μέρα και διεξάγεται καθ όλη την διάρκεια της σχολής. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προμηθευτείτε τους πέντε (5) πεζοπορικούς χάρτες (εκδ. Ανάβαση) για τα πέντε βουνά που θα επισκεφτούμε (Τυμφρηστός, Δύρφις, Ταΰγετος, Παρνασσός, Βαρδούσια). Κάθε χάρτης κοστίζει 8€ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε σε μεγάλα βιβλιοπωλεία ή να τους παραγγείλετε κατευθείαν από τη σχολή μεμονομένα (8€ ανά χάρτη) ή όλο το σετ των πέντε (5) χαρτών, σε τιμή 40€ και να τους παραλάβετε εντός του πούλμαν στην πρώτη εκδρομή, στέλνοντας email στο info@basecamp.gr με θέμα «παραγγελία σετ χαρτών των βουνών της σχολής ορειβασίας».

Προτεινόμενος ατομικός εξοπλισμός

Ρουχισμός

✓ Μπότες αδιάβροχες (άκαμπτες ή ημιάκαμπτες)
✓ Κάλτσες για χειμερινό βουνό (2 ζεύγη)
✓ Θερμοεσώρουχα (1 ζεύγος)
✓ Ζακέτα fleece (polartec)
✓ Αδιάβροχο-αντιανεμικό τζάκετ & παντελόνι
✓ Γάντια αδιάβροχα (2 ζεύγη)
✓ Σκούφος ή/και μπαλακλάβα (σκούφος full-face)

Γενικής χρήσης

✓ Γκέτες (1 ζεύγος)
✓ Σακίδιο 45-70lt
✓ Μπατόν (για καλύτερη στήριξη)
✓ Φακός κεφαλής (+ εφεδρικές μπαταρίες)
✓ Παγούρι 1-1,5lt ή/και Θέρμος 0,5-1lt (για ζεστό ρόφημα)
✓ Αλουμινοκουβέρτα
✓ Γυαλιά ηλίου
✓ Μάσκα θυέλλης (μάσκα σκι)
✓ Πυξίδα (τύπου Sylva)
✓ Χάρτες (εκδόσεις “Ανάβαση”)
✓ Σουγιάς (ελαφρύς)
✓ Αναπτήρας & σπίρτα
✓ Σφυρίχτρα
✓ Σταφίδες 250gr (τροφή ανάγκης)
✓ Υπνόσακος & κάριματ (προαιρετικά)
✓ Αντίσκηνο (μόνον για τους αντισκηνάδες)

Φαρμακείο (ατομικό)

✓ Ελαστικός επίδεσμος 10-12cm
✓ Αυτοκόλλητη ταινία (tape)
✓ Αντισηπτικό (bedadine)
✓ Παυσίπονα (depon)
✓ Γάζες 15x30cm (3-4 τεμάχια)
✓ Αντιηλιακή κρέμα & lipstick
✓ Προσωπικά φάρμακα

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφόρηση σχετικά με το πρόγραμμα καλέστε στο 211 40 14 744 ή στο κινητό 6983 63 8000 ή στείλτε email στο info@basecamp.gr ή στείλτε μύνημα χωρίς χρέωση στο WhatsUp/Viber στο τηλ. +30 6983 63 8000.

Δήλωση Συμμετοχής

Διάβασα και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
NAI

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail σχετικά με νέες αναρτήσεις της BASECAMP

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας της BASECAMP μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Έναρξη: 9 Ιανουαρίου 2019
Διάρκεια: 10 ημέρες
Εμπειρία: Δεν απαιτείται
Πιστοποίηση: ΕΟΟΑ
Τιμή: 350€

2019-06-24T11:19:44+00:00